Zonnepanelen op je eigen dak

Start je eigen zonnefabriek

  • Hoogste rendement op je investering
  • Verdien aan de stroom die je zelf opwekt
  • Onze partner Sungevity regelt alles
Gratis advies & offerte

Een zonnefabriek op eigen dak

Zonnepanelen zijn nog altijd een groene investering met het hoogste rendement. Dat komt door de salderingsregeling: stroom die je zelf opwekt, mag je belastingvrij in mindering brengen op de stroom die je verbruikt. Ook kun je in veel gevallen de btw terugkrijgen. Dat scheelt.

Salderingsregeling

Salderen is een subsidieregeling van de overheid. De stroom van je zonnepanelen die je zelf opwekt, mag je belastingvrij in mindering brengen op de stroom die je hebt verbruikt.

Stel: je hebt 1500 kWh verbruikt en je hebt 500 kWh opgewekt, dan hoef je alleen belasting te betalen over 1000 kWh stroom.

Is jouw dak geschikt?

Dat is de belangrijkste vraag. Daar kom je snel genoeg achter door een gratis advies aan te vragen bij onze partner Sungevity. Met geavanceerde software schatten ze op afstand in of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen je kunt plaatsen en wat je daarmee bespaart. Je krijgt er meteen een vrijblijvende offerte bij.

Gratis advies & offerte
 

Extra hoge
terugleververgoeding

We geven extra hoge vergoeding voor elke kWh die je zelf niet verbruikt en teruglevert aan het elektriciteitsnet: 0,10ct per kWh. Dat tikt aan!

Terugleververgoeding

Volg wat je teruglevert op Mijn Energie

In Mijn Energie volg je via laptop, tablet en mobiel wat je aan stroom teruglevert aan het net. Dankzij de slimme meter zie je in een oogopslag hoeveel energie je hebt verbruikt en blijft je financiële administratie altijd up-to-date.

Meer over Mijn Energie

Je vraagt een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan voor een Sungevity zonnesysteem

Je ontvangt van Qurrent een bevestigingsmail

Sungevity neemt contact met je op voor een advies en offerte

De installatie en service wordt uitgevoerd door Sungevity

Je ontvangt een factuur van Sungevity