Werken bij Qurrent

Jouw bijdrage aan een
energieneutraal Nederland

Bekijk hier onze vacatures

Qurrent werkt aan een revolutie op de energiemarkt; eerlijke en groene energie voor iedereen. We groeien hard, zijn een ambitieus team, overwegend jong en hoogopgeleid, maar met veel verschillende kenmerken en achtergronden. We willen de markt laten zien dat het anders kan. Dat er méér kan.

Voel jij je thuis in een jonge en dynamische organisatie en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Heb je een commerciële instelling, durf je initiatief te nemen en is het glas bij jou altijd halfvol? Kom dan het Qurrent team versterken!

IT Operations
IT Tech Lead
21-09-2018
Help jij ons een duurzame IT architectuur op te zetten?
Bekijk vacature
Onze cultuur

Idealisten zonder te zweven; zo kun je ons team het beste omschrijven. Laten zien dat het anders kan. Dat er meer kan. We hebben een 'can do' mentaliteit, veel zelfvertrouwen. We weten waar onze kracht ligt en handelen ernaar. Bij Qurrent werken gedreven mensen die zich met toewijding en professionaliteit inzetten voor duurzaamheid. Elke medewerker heeft zijn eigen drive, maar houdt ons gemeenschappelijke doel altijd in het vizier: een energieneutraal Nederland.

Bekijk hier je nieuwe collega's

"Wat mij drijft om te werken voor Qurrent is dat we een eerlijk verhaal vertellen in een schimmige energiewereld. Ik vind het ontzettend leuk om met dit eerlijke verhaal mensen te bewegen zo weinig mogelijk energie te verbruiken en zelf energie op te wekken. "
Michiel
Loyaliteit & behoud
Dit is Qurrent

Qurrent streeft niet naar maximale winst. Ons ideaal is dat elk huishouden net zoveel groene energie opwekt als verbruikt. Dat kan alleen als we samenwerken. Als coöperatie werken we aan voordeel voor onze leden én voor de wereld. Door bijvoorbeeld collectieve inkoopacties te organiseren. Of mee te denken over ons beleid via de online community. Op deze manier lever je direct een bijdrage aan een duurzame, groene wereld. Want met z’n allen bereiken we meer dan alleen. Zo winnen we allemaal.

"Groene energie gaat over zoveel meer dan wat er uit je stopcontact komt. Het gaat over onze maatschappij, de politiek, commercie, de laatste techniek en innovatieve oplossingen. Dat maakt het zo interessant."
Mattijs
Marketing
Qurrent staat voor

De wereld een beetje beter maken, iedere dag opnieuw. Daadkrachtig, met lef en ambitie. Anderen op een slimme manier aansteken. Dat is Qurrent. Zo veranderen wij de wereld. Iedere dag een klein beetje, stapje voor stapje. Alles voor dat ene hogere doel: een fossielvrij Nederland in 2030!

"Door het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten in een veranderende markt, probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie."
Daan
Business Development
Deze vacature is inmiddels vervuld.
Bedankt voor je interesse!


Op deze pagina vind je onze andere vacatures.