Qurrent actueel

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en ideeën van het groenste stroombedrijf van Nederland

Koffietijd uitzending over energie met Qurrent24-12-2012
Energie besparen. Altijd een mooi onderwerp rond de Kerst als de avonden lang zijn en de Kerstverlichting schittert. Minnemijn vertelt bij Koffietijd op RTL 4 meer over Qurrent, energie besparen en persoonlijk advies.
Student Energy Race06-11-2012
Vanaf 5 november zijn acht Leidse studentenhuizen de strijd met elkaar aangegaan om zoveel mogelijk energie te besparen. Door slimme meters in hun huis te plaatsen met een Qbox mini van Qurrent, hebben de studenten de mogelijkheid om hun verbruik op...
Energiesafari Qurrent09-10-2012
Pluim voor nachtwakers die het licht uitdoen Portiers en nachtwakers vervullen een belangrijke rol door op kantoor het licht uit te doen. Dat blijkt uit een steekproef in Amsterdam aan de vooravond van de Dag van de Duurzaamheid. Radiozender Q-music...
Groen licht – 17 september 201203-10-2012
We hebben onze deuren officieel geopend. We zijn een nieuwe landelijke energiepartner die het liefst zo min mogelijk energie verkoopt. Wij willen je vooral helpen energie te besparen en zelf op te wekken. Dat doen we op verschillende manieren.
Alleen door het inzicht bespaar je – 4 oktober 201203-10-2012
Niet veel ondernemers kunnen vertellen dat ze door Richard Branson persoonlijk in het zonnetje zijn gezet. Het overkwam oprichter Igor Kluin van Qurrent, ‘het eerste energiebedrijf dat zo min mogelijk energie wil verkopen’.