Samen met Greenchoice gaan we Nederland sneller groen maken

15-08-2018

Samen met Greenchoice gaan we Nederland sneller groen maken

Nederland vergroent. Wij maken als Qurrent grote stappen om onze missie ‘Nederland vrij van fossiele energie in 2030’ te realiseren. Maar het moet en kan sneller.  Om dat voor elkaar te krijgen heeft onze aandeelhouder DOEN besloten onze vernieuwende initiatieven meer impact te geven en 100% van haar aandelen te verkopen aan Greenchoice. Samen krijg je immers meer voor elkaar. Onder voorwaarde dat de Nederlandse mededingingsautoriteit ACM toestemming geeft, bundelen we vanaf 1 oktober 2018 de krachten. Wij zijn daar blij mee. Deze krachtenbundeling betekent goed nieuws voor de vergroening van Nederland. De missies van beide energiebedrijven sluiten hierin naadloos op elkaar aan.

Dankzij de krachtenbundeling komen onze vernieuwende energie opwek- en besparingsinitiatieven sneller binnen bereik van meer Nederlanders. Greenchoice profiteert straks als nieuwe aandeelhouder van het pionierswerk en de innovaties van Qurrent. Samen kunnen wij efficiënter werken en meer investeren in onze groene missie.

Greenchoice en Qurrent hebben samen ruim een half miljoen klanten. Maar we willen meer. We gaan nog meer Nederlanders overtuigen van het belang van groen, zodat we samen met onze klanten meer groene energie opwekken.

Als klant van Qurrent blijf je gewoon iedere dag knalgroene energie krijgen tegen de afgesproken tarieven. Samen maken we Groen Groot!

Hier vind je het nieuwsbericht dat Greenchoice vanmorgen heeft gedeeld en het nieuwsbericht van DOEN.

In onze FAQ's vind je meer informatie over wat dat betekent voor jou als klant. 

 

Bedankt

Je reactie is geplaatst.