Hoe ga jij van gas los? - Radar

15-05-2018

Welke mogelijkheden zijn er om Nederlanders op een betaalbare manier van het gas af te halen? Wie gaat de rekening betalen van de gigantische opgave waar Nederland voor staat?

Radar gaat in deze eerste aflevering in gesprek met onder anderen Laetita Ouillet, directeur energie van de TU Eindhoven, meteoroloog Reinier van de Berg, hoogleraar Transitie Jan Rotmans, warmteregisseur Jan van der Meer, directeur Marjan Minnesma van duurzaamheidsstichting Urgenda, hoogleraar Atmosferische Samenstelling Wouter Peters en minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Klimaat.

Energieneutraal eiland in Denemarken

Ook neemt Radar een kijkje op het Deense eiland Samsø, daar hebben ze de transitie naar energie neutraal in tien jaar tijd gemaakt. Wat kunnen wij van de Denen leren?

Bekijk hier de uitzending van Radar terug!

Bedankt

Je reactie is geplaatst.

Hoe ga jij van gas los? - Radar - 15-05-2018

Reacties

Tessa van Qurrent 22-05-2018

Hoi Paulette, De berekening van het termijnbedrag is gebaseerd op het standaard jaarverbruik (historisch jaarverbruik). Hierin is waarschijnlijk nog geen rekening gehouden met de zonnepanelen. Uiteraard kunnen wij dit gewoon voor je aanpassen. Je kan hiervoor het beste telefonisch contact opnemen via 088 777 1200 of stuur ons een berichtje via social media of de community. Groet, Tessa van Qurrent

Paulette Jansen 20-05-2018

Hoe kan t nou zo zijn dat mn maandbedrag met 90 euro stijgt terwijl ik zonnepanelen heb, heel zuinig omspring met energie? Zet mij maar om naar 90 euro termijnbedrag ipv 170 euro dat jullie voorstellen! Vorig jaar was t 80 euro!