Nieuwe directie bij groenste energiebedrijf Qurrent

16-11-2017

Per 1 december 2017 start een nieuwe directie bij Qurrent, het groenste energiebedrijf van Nederland. Het nieuwe team bestaat uit Serge van Lier, Chris Woerts en Isabelle Spindler-Jacobs, in de rol van gedelegeerd lid van de Raad van Toezicht van aandeelhouder Stichting DOEN.  

Van Lier (47) heeft jarenlange ervaring als financieel directeur bij de vergelijkingssite Independer. Spindler-Jacobs (51) heeft een sterke marketing- en sales-achtergrond, opgedaan bij onder andere Heineken. Woerts (58) is een ervaren commerciële marketeer op het snijvlak van sales, marketing, media en partnerships.

Qurrent maakt al sinds 2013 een groeispurt door. In ruim vier jaar tijd is het klantenbestand gegroeid naar 140.000 klanten die tegen inkoopprijs Nederlandse groene elektriciteit geleverd krijgen. Nu de onderneming de opstartfase voorbij is, bouwt de nieuwe leiding voort op het fundament dat de afgelopen jaren is gelegd door Richard Klatten en Denis Slieker die Qurrent per 1 december verlaten. 

Onder leiding van het nieuwe team zal Qurrent in de komende periode nog meer mensen enthousiasmeren om groene energie af te nemen, energie te besparen en zelf op te wekken. 

Lees ook: directiewissel bij energiebedrijf Qurrent


Bedankt

Je reactie is geplaatst.