Hacken aan een duurzame toekomst

25-08-2017

Wij kunnen bij Qurrent maar moeilijk stilzitten. Vernieuwing en innovatie zit in ons DNA. Het energiecontract van de toekomst? Die hebben wij al bedacht! Omdat dit ‘slimme energiecontract’ nog beter en innovatiever kan én moet, organiseren wij de Qurrent Hackathon. Wij geven je vier redenen om mee te doen.

Creatieve Speeltuin

Wij nodigen developers en andere betrokkenen binnen software ontwikkeling, inclusief grafisch ontwerpers, functioneel ontwerpers en projectmanagers, uit om het concept binnenstebuiten te keren en nog beter in elkaar te zetten. Twee dagen lang is ons kantoor jouw speeltuin voor concepten, codes en creativiteit. Wij zorgen voor voldoende eten, drinken en een uitstekende koffieautomaat.

Pak de spotlight
De Qurrent Hackathon is het ideale podium om jouw creatieve brein, development-skills of visionaire projectmanagement visie te delen. Je krijgt de kans om te werken aan een uniek en vernieuwend product. Heb jij dat ene slimme idee? Wie weet maken onze klanten binnenkort gebruik van jouw toepassing!

Knappe koppen
Ons kantoor zal in deze twee dagen een broedplaats van knappe koppen zijn. Naast je teamleden is Label A aanwezig om samen met jou te werken aan het concept van jouw team. Wij creëren een inspirerende setting waarin jij al jouw talent kan vertonen en ontwikkelen.

De prijs
Uiteraard hebben wij voor de winnaars een prijs die in ons duurzame straatje past. Met de 10.000 kWh aan stroom die Qurrent voor het winnende team beschikbaar stelt, bespaar je geld én energie. Kortom, een prijs waar jij en het milieu nog veel plezier aan beleven. 

De Qurrent Hackathon vindt plaats op 14 en 15 september. Doe je mee?


 

Bedankt

Je reactie is geplaatst.

Hacken aan een duurzame toekomst - 25-08-2017

Reacties

Jurjen van Qurrent 02-02-2018

Beste R. Wij hebben jouw annulering in goede orde ontvangen en verwerkt. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug als klant bij Qurrent! Vriendelijk groet, Jurjen van Qurrent

R. 26-01-2018

Ik zie er vanaf klant te worden bij Qurrent. Graag annuleren, klantnr: 268272 Niet bereikbaar via email, telefoon en geen mogelijkheid om me te registreren via het forum wegens een overload aan nieuwe gebruikers, wat een slechte service! Annuleren pls!

Dorette verstraten 11-10-2017

Ik wil best mijn meterstanden doorgeven maar dan moeten jullie wel een blauwe knop in beeld hebben... negens te vinden 😬😬😬😬

jan faken 02-10-2017

Houdt het energie verbruik per excell bestandjebij. Vanaf 1 april zitten we nog op -150 KWH, door onze zonnepanelen. Deze week 9 windenergie eenheden aangekocht. Wij hebben een energie verbruik van ongeveer 7500 KWH, dit lijkt heel veel, maar wij gebruiken geen gas. Zonnepanelen leveren circa 4000 KWH op, 2500 KWH via windstroom, marge van 750 KWH via andere bronnen.