Deze website gebruikt cookies om je beter te kunnen helpen. Instellingen Zonder keuze accepteer je deze cookies.
Cookie instellingen aanpassen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Wij gebruiken de volgende cookies:

Privacy

Bescherming van gegevens
Qurrent hecht zeer veel belang een het beschermen van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en behandeld daarom deze (persoonlijke) gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Dit houdt in dat Qurrent zeer strenge eisen stelt aan haar beveiliging en dat zich in alle gevallen houdt aan de eisen die gesteld zijn in de Wet Bescherming persoonsgegevens. Qurrent houdt actief contact met diverse toezichthouders zoals de Autoriteit Persoonsgegevens om zo goed mogelijk om te gaan met persoonlijk gegevens en de verwerking hiervan. Qurrent heeft de verwerking van deze persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens, het vroegere College Bescherming Persoonsgegevens (Cbp), gevestigd te Den Haag.

Verwerken van persoonsgegevens
Qurrent verzamelt gegevens om jou een zo’n prettig en effectieve werking van onze dienstverlening te bieden. Dit betekent dat we een deel van deze gegevens van jou krijgen om bijvoorbeeld je maandbedrag te berekenen of om je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Daarnaast krijgen we ook een deel van deze (geanonimiseerde) gegevens binnen door middel van verschillende technologieën zoals cookies en website trackers gefaciliteerd door bijvoorbeeld Google Adwords.

Qurrent verwerkt jouw persoonsgegevens om o.a. de volgende activiteiten te kunnen uitvoeren:

  • Het verwerken van vragen, klachten, complimenten en suggesties
  • Marketingdoeleinden
  • Het verwerken van (energie)orders via eigen website of via externe kanalen
  • Debiteuren en crediteuren administratie waaronder externe vorderingen
  • Audits
  • Onderzoek van statistische gegevens
  • Rapportages en management informatie

Cookies
Bij het bezoeken van onze website of door gebruik te maken van een bepaalde Qurrent functionaliteit zoals Mijn Energie of de App, kan Qurrent verschillende cookies op jouw computer, laptop, tablet of telefoon plaatsen. Je kan deze lijst van cookies hier vinden.

Nieuwe producten of diensten
Mocht je geen behoefte hebben aan relevante producten en/of diensten van Qurrent dan kan je dit aan ons laten weten door middel van het invullen van het contactformulier.