Qurrent opzeggen
Qurrent opzeggen

Qurrent opzeggen

Zonder jouw bijdrage, geen duurzame toekomst

We zijn heel blij met je als klant. Met jouw keuze voor de groenste energie van Nederland draag je bij aan een beter klimaat en een betere toekomst voor onze kinderen.

We vinden het jammer als je overweegt op te zeggen. Kun je ons vertellen waar het aan ligt? Dan kunnen we er iets aan doen.

Ligt het aan onze service?

84% van onze klanten beveelt ons aan. Toch kan er in jouw geval iets mis zijn gegaan. Gun je ons nog een tweede kans? Neem dan contact op met ons speciale servicenummer: 088 777 1222 en vertel ons wat je vindt dat beter moet. We lossen het direct voor je op.

Bel 088 777 1222

En vertel ons wat er beter kan!


Ligt het aan onze prijs?

Bij Qurrent ben je op lange termijn voordeliger uit. Onze groene energie leveren we voor een blijvend lage prijs; de inkoopprijs. Dus hoe langer je blijft, hoe meer voordeel. Vraag ons welk aanbod we kunnen doen bij verlenging van je contract. We checken graag voor jou of onze huidige tarieven toch gunstig afsteken tegen een aanbod van een andere energieleverancier.

Bel 088 777 1222

En vertel ons wat er beter kan!

Je betaalt nooit teveel

Traditionele energiebedrijven rekenen niet alleen een vaste vergoeding (vaste leveringskosten), ze verdienen óók nog eens aan de geleverde stroom en gas.

Ons doel is niet maximale winst. Wij leven alleen van vaste leveringskosten: maandelijks €6,96 per product. Daar staat tegenover dat je onze energie altijd tegen inkoopprijs krijgt. En dat scheelt.

Ligt het aan onze energie?

Dat zou jammer zijn. Jouw keus voor groene stroom van Nederlandse windmolens vermindert flink de CO2-uitstoot van jouw huishouden. Niet voor niets hebben de Consumentenbond en Greenpeace ons uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Vind je dat het beter kan? Laat het ons weten. Dan kunnen we er iets aan doen.

Bel 088 777 1222

En vertel ons wat er beter kan!

Qurrent, de allergroenste

De Consumentenbond, Greenpeace, Hivos en Natuur & Milieu gaven Qurrent voor duurzaamheid het allerhoogste cijfer: een 10! Gekeken naar investeringen in opwekking, productie, levering en inkoop van stroom behoort Qurrent tot de absolute top.

Ga je verhuizen?

Heb je een nieuwe woning, dan is opzeggen niet nodig. Met onze gratis verhuisservice verhuist je contract gewoon mee. Het enige dat je hoeft te doen is het verhuisformulier op Mijn Energie in te vullen.

Laat ons weten per wanneer je stroom en/of gas nodig hebt in je nieuwe woning. Als het mogelijk is, horen we dit graag minimaal een week voor je verhuisdatum. Zo kunnen we je verhuizing op tijd regelen en je nieuwe maandbedrag overleggen. Let wel; je nieuwe maandbedrag zal afwijken van je huidige maandbedrag omdat we uitgaan van het historische verbruik op je nieuwe adres.

Toch opzeggen?

We vinden het jammer dat je weggaat. Als je naar een andere energieleverancier overstapt, hoef je de opzegging niet aan ons door te geven. Je nieuwe leverancier regelt dit. Wanneer je ons belt dan checken wij voor jou of je nieuwe aanbod werkelijk goedkoper is dan onze tarieven.

Laat ons je nieuwe aanbod checken en bel ons 088 777 1222