Groene handen

Zonnepanelen

Ik heb dan die mooie warmtepomp geïnstalleerd om mijn huis te verwarmen, maar die werkt wel op elektriciteit. Waar komt die stroom vandaan?


Zonnepanelen

Zelf je stroom opwekken op het dak van je woning, dat voelt gewoon goed. Bovendien zijn de kosten van de afgelopen jaren ook nog eens drastisch gedaald. Zonnepanelen zijn een duurzame investering met een hoog rendement.

 

Schoon en slim
Nog altijd zijn zonnepanelen onverslaanbaar als een goede investering in duurzaamheid met een hoog rendement. Het is dus schoon én slim. Van zonlicht elektriciteit maken komt geen CO2 vrij. Terwijl je wel een lagere stroomrekening ontvangt.

Zonnepanelen van Qurrent

  • Zelf superschone stroom opwekken
  • Betrouwbare installateurs
  • Gezamenlijke inkoopkorting

Qurrent helpt je graag bij het verduurzamen van je woning. We organiseren regelmatig collectieve inkoopacties voor energiebesparende maatregelen. Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de prijs! Ook zonnepanelen geïnstalleerd door betrouwbare installateurs kopen we regelmatig in tegen een fikse korting.

Bekijk inkoopactiesTerug

 

Wil je eerst meer weten over zonnepanel en hoe je daarmee het klimaat helpt en geld bespaart? De onafhankelijke voorlichtingsorganisatie MilieuCentraal kan je er alles over vertellen.

Knalgroene energie van Qurrent

  • Groenste volgens Consumentenbond
  • Gratis energiemonitor
  • Korting op energieproducten

Een goed initiatief

Samen verduurzamen en samen voordeel behalen. Qurrent houdt regelmatig gezamenlijke inkoopacties voor energieproducten. Wil je daar ook van profiteren? Stap dan over en doe mee!

Doe mee

Deel dit project