Groene handen

Warmtepomp

Stoken op gas is slecht voor het milieu omdat er veel CO2 vrijkomt. Ik heb in mijn nieuwe woning een warmtepomp geïnstalleerd die verwarmt met aardwarmte.

Verwarm je woning met warmte uit de lucht of aarde

Een warmtepomp is hét alternatief voor verwarmen met gas. Je gebruikt de warmte die in de lucht zit of in de grond. Je verwarmt je woning met natuurlijke warmte.

 

Van het gas af
We moeten in Nederland zo snel mogelijk van het gas af. Vraag dat maar aan de Groningers. Alleen de meeste woningen worden nog verwarmt met gas. Deze fossiele energiebron zorgt voor veel CO2-uitstoot. Maar dat gaat veranderen. Het tijdperk van de HR-ketel komt in zicht.

 

Warmtepomp van Qurrent

  • Verwarm je woning met warmte uit de lucht of aarde
  • Substantiële vermindering van je gasverbruik
  • Betrouwbare installateurs
  • Gezamenlijke inkoopkorting

Qurrent helpt je graag bij het verduurzamen van je woning. We organiseren regelmatig collectieve inkoopacties voor energiebesparende maatregelen. Hoe meer mensen meedoen, hoe lager de prijs! Ook een warmtepomp geïnstalleerd door betrouwbare installateurs kopen we regelmatig in tegen een fikse korting.

Bekijk inkoopactiesTerug

 

Wil je eerst nog wat meer weten over isolatie en hoe dat je gasverbruik vermindert en geld bespaart? De onafhankelijke voorlichtingsorganisatie MilieuCentraal kan je er alles over vertellen.

Knalgroene energie van Qurrent

  • Groenste volgens Consumentenbond
  • Gratis energiemonitor
  • Korting op energieproducten

Een goed initiatief

Samen verduurzamen en samen voordeel behalen. Qurrent houdt regelmatig gezamenlijke inkoopacties voor energieproducten. Wil je daar ook van profiteren? Stap dan over en doe mee!

Doe mee

Deel dit project