Samen zijn we het energiebedrijf

Lidmaatschap van de Qurrent coöperatie

Je bent meer dan alleen klant

Bij Qurrent ben je niet alleen klant, je bent ook lid van onze coöperatie. De coöperatie investeert in duurzame projecten. En de leden profiteren mee. Ook mag je als lid meebeslissen over het volgende project. Want samen zijn we het energiebedrijf. Volgens Greenpeace zelfs het groenste stroombedrijf van Nederland!

De coöperatie investeert in duurzame projecten

Nederland is nog steeds afhankelijk van fossiele energie zoals kolen, olie en gas. Wij willen het aandeel schone energie snel vergroten. Onze coöperatie investeert daarom in nieuwe duurzame projecten. Een mooi voorbeeld is de aankoop van windpark Hellegatsplein. Klanten kunnen participeren in een van onze windmolens en zelf voordelige groene stroom opwekken.

Leden profiteren en beslissen mee

Met de opbrengst van onze projecten maken we weer nieuwe projecten mogelijk. Zo wekken we met elkaar steeds meer op. En wordt jouw groene energie nóg voordeliger. Ook mag je als lid over de projecten meebeslissen. Wat doen we met het windpark over 25 jaar? Welk nieuw project gaan we ondersteunen? We zullen je een platform bieden waarop je kunt meedenken, meebeslissen en kennis kan uitwisselen met andere leden.

De voorwaarden vind je hier


Denk mee op de community
Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en dienstverlening. Om zo nog meer bij te dragen aan een energieneutraal Nederland. Jou mening is daarin erg belangrijk. Draag dus ook jouw steentje bij op onze community!