Qurrent ervaringen
Qurrent ervaringen

Qurrent ervaringen

Wat klanten over Qurrent zeggen

Ervaringen van Qurrent klanten (bron: Klantenvertellen.nl)

Verdienmodel op een eerlijke manier
Pieter de Bruijn uit Rijen - “Verdienmodel op een eerlijke manier; niet op je verbruik. Goede App, leuke toevoegingen als Winddelen en eigen zonnepanelen monitoren. Aanrader!”
Wist niet dat overstappen zo makkelijk is.
Arno Bosma uit Baarn - “Wist niet dat overstappen zo makkelijk is. Kost je een paar minuten en voor dezelfde prijs heb je echt groene stroom. Eigenlijk geen redenen om het niet te doen. Helemaal prima.”
Erg fijne ervaring
Milou Braspenning uit Chaam - “Erg fijne ervaring. Goed bereikbaar, snelle service en een mooie prijs.”

Waarom streeft Qurrent niet naar maximale winst?

Voordat je Qurrent kiest wil je weten wat anderen over ons zeggen. Dat begrijpen wij heel goed. Je wilt een energiebedrijf dat je kan vertrouwen. Dat groen en duurzaam is. Dat niet zijn eigen belang, maar jouw belang centraal stelt. Dat kan alleen als je energiebedrijf geen geld verdient aan jouw energieverbruik. En daar zit het verschil tussen Qurrent en anderen.

Qurrent verdient niet aan je verbruik. Wij bestaan van de vaste leveringskosten. Dat is een vaste vergoeding per maand. Of je nu veel of weinig energie verbruikt, maakt voor onze inkomsten niets uit.

Ervaringen van Qurrent klanten

Nette snelle service van de medewerkers
Sander Berenbroek uit Nijmegen - “Nette snelle service van de medewerkers van de klantenservice. De medewerker aan de lijn weet waar hij of zij over praat en kan meestal zelf helpen en anders wordt je snel doorverbonden met een andere medewerker.”
Makkelijke overstap
Marcel Van den Heuvel uit Zaandam - “Makkelijke overstap en termijnbedrag snel aangepast naar mijn wens. Fijn om helemaal duurzaam te kunnen zijn voor een schappelijke prijs.”
Overstap van vorige energieleverancier ging vlekkeloos
Robert Dobbelstein uit Leusden - “Overstap van vorige energieleverancier ging vlekkeloos. Verder nog geen contact hoeven opnemen omdat alles goed verloopt.”