Deze actie is verlopen.

plugwise home set
De gateway Adam, slimme radiatorknop Tom en de thermostaat Lisa vormen samen de Plugwise zone-regeling, waarmee ieder vertrek op het juiste moment op de juiste temperatuur kan worden gebracht. Dit “super trio” analyseert het opwarmen van de verschillende vertrekken in huis en de invloed van onder andere het zonlicht, de buitentemperatuur en het stookgedrag van de ketel en de zone-regeling bepaalt vervolgens hoe de ketel het beste kan worden aangestuurd.
Met de Plugwise Home app of web-omgeving kan de temperatuur binnen en buitenshuis worden bediend.
Deze Plugwise Home set is uit te breiden door middel van het toevoegen van meerdere Tom’s en Lisa’s. Je kunt maximaal 60 modules (Tom’s en Lisa’s) in 20 vertrekken binnen de Plugwise zone regeling installeren.

De Plugwise Home Set bevat:

  • 4x Tom radiatorkraan
  • 2x Lisa kamer thermostaat
  • 1x Adam gateway
Reserveringen      Adviesprijs Qurrentprijs 
0 - 5 € 599 € 599
 6 - 10 € 599€ 569
 11 - 20 € 599€ 529
 > 21 € 599€ 499

* Alle prijzen zijn inclusief BTW

Volgens Plugwise is de groenste energie de energie die je niet gebruikt. Zij streven ernaar de wereld een stukje groener te maken op het gebied van energieverbruik. Met een uitgebreid assortiment aan energiemanagementsystemen kunnen particulieren en bedrijven een actueel inzicht krijgen in hun energieverbruik (elektriciteit en gas) en kan er tegelijkertijd tot 40% energie bespaard worden. 

  • Klik op reserveren en vul je gegevens in
  • Je ontvangt een bevestigingsmail
  • Als de actieperiode voorbij is of als de maximale korting is bereikt ontvang je een e-mail met een link naar de bestelpagina

Hoe kan deze Plugwise Home Set ervoor zorgen dat ik minder energie verbruik?

Dit “super trio” (Adam, Tom & Lisa) analyseert het opwarmen van de verschillende vertrekken in huis en de invloed van onder andere het zonlicht, de buitentemperatuur en het stookgedrag van de ketel. Door vervolgens de weersvoorspellingen op te halen voor de aankomende uren, voorspelt de zone-regeling hoe de ketel het beste kan worden aangestuurd om de verschillende kamers in huis zo optimaal mogelijk te verwarmen. Door de Tom radiatorknop verwarm je alleen dáár waar nodig. Daarmee wordt de slimste zone-regeling werkelijkheid en kan het besparen beginnen.

 

Is Adam geschikt voor mijn cv-ketel?

Adam kan omgaan met de meeste moderne ketels, maar niet met allemaal. Adam communiceert met het verwarmingssysteem via het OpenTherm-protocol. Dat houdt in dat zowel de thermostaat als de CV-ketel beiden OpenTherm moeten ondersteunen. Je kunt in de handleiding van de ketel terugvinden of deze compatibel is. Ondersteunt de ketel OpenTherm? Dan kun je er nog niet automatisch vanuit gaan dat de thermostaat dit ook doet. In de ketel is vaak een extra aansluitmogelijkheid te vinden voor een aan-/uit-thermostaat. Controleer daarom ook altijd of de thermostaat het OpenTherm-protocol ondersteunt.

 

Heb ik garantie op mijn artikelen?

Ja, op de Plugwise producten geldt een garantietermijn van 24 maanden na de aankoop. Je kunt hier de voorwaarden vinden.

 

Met wie kan ik contact opnemen voor verdere vragen?

Je kunt een van de handleidingen raadplegen: Tom, Lisa, Adam of contact opnemen met Plugwise via info@plugwise.com. Je kunt ook meepraten op onze community

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
  • Al meer dan 1.500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice