Deze actie is verlopen.

hybride warmtepomp: Inventum Spaarpomp

De Inventum Spaarpomp is uitermate geschikt als je een woning hebt met mechanische ventilatie én graag gas wilt besparen. De Spaarpomp komt in de plaats van je mechanische ventilatiebox. Hij werkt gewoon naast je CV-ketel en zorgt ervoor dat je 25 tot 50% op je gasverbruik bespaart. Hoe? De Spaarpomp zuigt lucht aan in je woning maar blaast het niet meer zo naar buiten zoals jouw mechanische ventilatiebox doet. De Spaarpomp hergebruikt de warmte en geeft het terug aan je verwarmingsysteem. Alleen de afgekoelde lucht wordt naar buiten geblazen.

 

Subsidie

In 2019 ontvang je maar liefst €1500 ISDE subsidie op de warmtepomp. Warmgarant zal je voorzien van alle informatie over hoe je die kunt aanvragen.

 

Installatie

De installatie duurt ongeveer een halve dag. Daarbij worden direct alle ventilatiekanalen gereinigd. Zo levert de Spaarpomp direct een gezonder binnenklimaat op. Warmgarant monteert de Spaarpomp in de plaats van je huidige ventilatiebox en maakt een aparte aansluiting op je verwarmingsleidingen. Ook zorgen ze voor de juiste aansluitingen op de luchttoevoer en plaatsen ze een nieuwe geïsoleerde luchtafvoer door het dak. Daarnaast ontvang je een nieuwe thermostaat, de Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat. Uiteraard ontvang je meteen alle nodige uitleg van de monteur. Warmgarant heeft in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) installateurs voor je klaar staan om jou te helpen met de Inventum Spaarpomp en het besparen op je gasverbruik.

Het aanbod bestaat uit het leveren en installeren van een Inventum Spaarpomp inclusief nieuwe Honeywell Lyric T6 slimme thermostaat (ter waarde van €199!). Warmgarant zal de installatie verzorgen. Bij een ventilatiesysteem is het belangrijk dat de luchtkanalen schoon zijn. Daarom worden je luchtkanalen als onderdeel van het aanbod eerst schoongemaakt zodat we zeker weten dat je woning beschikt over een gezond leefklimaat.

 

Adviesprijs*        Qurrent-prijs** Subsidie***  Netto investering
€ 3.549 
€ 3.109       € 1.500
 € 1.609

*Reguliere prijs inclusief kanaalreiniging en Honeywell Lyric T6 thermostaat (€199)
**Qurrent pakketprijs exclusief ISDE subsidie
***ISDE subsidie voor de Inventum Spaarpomp. Deze subsidie kunt je eenvoudig aanvragen bij RVO (meldcode KA11861)

 

 

In de pakketprijs zit een “standaard” installatie.  Onder standaard wordt verstaan:

 • Het aftappen van de verwarmingsinstallatie
 • Het demonteren en afvoeren van de MV-box
 • Monteren Inventum Spaarpomp
 • Het monteren van de meegeleverde Honeywell Lyric T6
 • Het monteren en aansluiten van verwarmingsleidingen (22mm knel) met benodigde koppelingen (tot max 1 meter van de Spaarpomp)
 • Het monteren en aansluiten van de luchttoevoer en luchtafvoerleidingen (tot max 1 meter van de Spaarpomp)
 • Huidige dakdoorvoer vervangen door een geïsoleerde dakdoorvoer (tot max 1meter)
 • Het vullen van de verwarmingsinstallatie en het in bedrijf stellen van de Spaarpomp
 • Afstellen van de inventum Spaarpomp voor effectief gebruik
 • Uitleg door de monteur aan de klant over de nieuwe Spaarpomp

Warmgarant is een samenwerkende keten van meer dan 50 installatiebedrijven in heel Nederland. Dagelijks helpen zij tientallen klanten aan een nieuwe CV-ketel. En sindskort ook aan de Inventum Spaarpomp.  Waar je ook woont, er is altijd een Warmgarant-installateur bij jou in de buurt. Wil je verder advies? Bel gerust naar Warmgarant, zij zijn elke dag geopend. Dagelijks van 08.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur. 

Ook voor onderhoud en service kun je bij Warmgarant terecht. De installateurs zijn geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Alleen installateurs die ook bij Inventum de speciale opleiding hebben gekregen voor de Spaarpomp komen bij je thuis. Zo ben je verzekerd van het beste van Inventum en Warmgarant.

 • Vul je gegevens in en reserveer de Spaarpomp
 • Je ontvangt een bevestigingsmail
 • Warmgarant neemt daarna binnen enkele dagen contact met je op
 • Warmgarant zal je vragen enkele foto’s te maken van je bestaande mechanische ventilatiebox en ruimte waar de Inventum Spaarpomp moet komen
 • Je ontvangt de definitieve prijs van Warmgarant en je kunt de Inventum Spaarpomp bestellen op de speciale website
 • Installatie gaat altijd in overleg

Is de Inventum Spaarpomp geschikt voor mijn woning?

De Inventum Spaarpomp is uitermate geschikt als je een woning hebt met mechanische ventilatie en  tegelijktertijd gas wilt besparen. De Spaarpomp komt in de plaats van je mechanische ventilatiebox. Hij werkt gewoon naast je CV-ketel en zorgt ervoor dat je 25 tot 50% op je gasverbruik bespaart. In Nederland zijn ruim 3 miljoen woningen met mechanische ventilatie. Simpel gezegd kun je het volgende checken; a. Heb je mechanische ventilatie? B. Is het in dezelfde ruimte als de CV-ketel? En c. Hangt de box direct onder het dak?

 

Krijg ik subsidie?

Je krijgt in 2019 gegarandeerd €1500 subsidie op de Inventum Spaarpomp. De voorwaarde hiervoor is dat je een installatiebewijs en betaalbewijs indient bij de overheid/RVO. Zodra wij de Inventum Spaarpomp bij je thuis gaan installeren ontvang je van ons een e-mail met uitgebreide instructies voor de aanvraag.

 

Heb ik een onderhoudsabonnement nodig voor mijn Inventum Spaarpomp?

Nee, niet per se. De installatie is inclusief het reinigen van je ventilatiekanalen. Jaarlijks heb je wel nieuwe filters nodig en eigenlijk dien je elke 6 jaar je kanalen te laten reinigen. Je kunt bij Warmgarant uiteraard wel een abonnement afsluiten, maar dat gaat dan na 2 jaar pas in. Voordeel daarbij is dat je direct na een jaar al de eerste filters krijgt toegestuurd. En je kunt er zelfs voor kiezen om 15 jaar lang volledige garantie te hebben. Waarbij er nooit meer kosten zijn voor je Inventum Spaarpomp. Inclusief voorrijden, uren van de monteur, eventuele onderdelen, reinigen van de kanalen en de jaarlijkse filters. De keuze is aan jou.

 

Met welke thermostaten werkt de Inventum Spaarpomp?

De Inventum Spaarpomp functioneert uitstekend met een Honeywell Round, een Honeywell Chronotherm Touch thermostaat, een Honeywell Lyric en een Toon. Speciaal voor klanten van Qurrent is de installatie van de Inventum Spaarpomp inclusief de installatie van een Honeywell Lyric T6 slimmme thermostaat (ter waarde van €199).

 

Ik heb een open haard, kan de Spaarpomp bij mij geïnstalleerd worden?

Nee, dat kan helaas niet.

 

Hoeveel stroom gebruikt de Spaarpomp?

300 watt bij warmtepomp stand, 10 wat bij alleen mv-box stand.

 

Werkt de Spaarpomp met stadsverwarming?

Nee, helaas werkt de Spaarpomp niet in combinatie met stadsverwarming.

 

Maakt de Spaarpomp geluid?

De spaarpomp is één van de stilste warmtepompen op dit moment en produceert maximaal 48 dB(A). Het geluid in je verblijfsruimte is binnen de norm van het bouwbesluit.

 

Wat zijn de afmetingen van de Spaarpomp?

De Inventum Spaarpomp heeft een compact formaat van:

Hoogte: 57 cm

Breedte: 50 cm

Diepte: 50 cm

Wel raden wij aan dat er bij installatie minimaaal 20-30 centimeter rondom de Spaarpomp vrije ruimte beschikbaar is.

 

Onbeantwoorde vragen?

Meepraten kan op onze community of je kunt contact opnemen met Warmgarant:

 • Telefoonnummer: 085 – 4012232

  7 dagen per week geopend: Ma-vr 08.00 – 21.00 uur, za-zo 10.00 – 17.00 uur

 • E-mailadres: info@warmgarant.nl
Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
 • Al meer dan 1.500 reserveringen
 • Samen meer korting
 • Goede klantenservice