Deze actie is verlopen.

HR IsoSpray is speciaal ontwikkeld om hoge isolatiewaarden te halen en een extreem lange levensduur te garanderen. Het schuim wordt als een spray aangebracht op het te isoleren oppervlak. Door vloerisolatie blijft warmte binnen de woning. De spray wordt vloeibaar aangebracht en daardoor is het helemaal naadloos en gaat het ook de laatste beetjes warmteverlies tegen. De besparing op je huidige energierekening bedraagt 15 tot 20%!


Is vloerisolatie voor iedereen?

Doordat het product vloeibaar wordt aangebracht is het geschikt voor elke soort vloer. Woningen ouder dan 1983 zijn doorgaans nog niet voorzien van vloerisolatie. Wel is het noodzakelijk dat de kruipruimte van je woning toegankelijk is om de werkzaamheden uit te voeren. Het plaatsen duurt gemiddeld een halve dag. 

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde vloeroppervlakte van een hoek-/tussenwoning. Je persoonlijke aanbod zal geheel vrijblijvend voor je gemaakt worden. 

 

Reserveringen        Adviesprijs* Kortingspercentage Korting Qurrentprijs**
0 - 25 € 2.750        5% € 137,50         € 2.612,50
26 - 75 € 2.750        10% € 275         € 2.475
> 75 € 2.750        15% € 412,50        € 2.337,50 

* Reguliere prijs
** Netto prijs

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen, vanwege de oliecrisis in 1973, een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Onder het motto “De heren die beter isoleren” isoleren ze huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en nog veel meer. Dit doet Pluimers met speciaal geselecteerde isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloerspouwgeveldak) isoleren. 

  • Klik op reserveren en vul je gegevens in.
  • Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.
  • Pluimers neemt binnen 2 werkdagen contact op voor een vrijblijvende offerte, hiervoor komt een adviseur kosteloos bij je langs.
  • Als je akkoord gaat dan spreken jullie een datum af voor de plaatsing.
  • Mocht de definitieve korting hoger uitvallen, wordt dit natuurlijk nog aangepast en verrekend.
  • Na isolatie ontvang je van Pluimers nog 10 jaar garantie!

Krijg ik hier subsidie voor?
Landelijk wordt er geen gebruik gemaakt van een subsidie voor isolatie. Sommige gemeenten hebben er echter wel een potje voor. Check het dus vooral even bij je gemeente.


Ik heb geen kruipruimte, kan ik dan mijn vloer isoleren?
Dat is helaas niet mogelijk. Om je vloer te kunnen isoleren moet de kruipruimte ongeveer 50cm hoog zijn (minimaal). Toegankelijkheid is een vereiste voor vloerisolatie, maar vanaf een hoogte van 35cm zijn er alternatieven mogelijk.


Nog meer vragen?
Je kunt contact opnemen met Pluimers op telefoonnummer 0548-516225 of via info@pluimers.nl. Meepraten over vloerisolatie kan op onze community

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
  • Al meer dan 1.500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice