Deze actie is verlopen.

Infraroodpanelen geven directe warmtestraling. Hiermee verwarm je rechtstreeks objecten en personen in een ruimte. Doordat infraroodstralen objecten en personen verwarmen, in plaats van de lucht, geven ze je de mogelijkheid plaatselijk te verwarmen. Je gebruikt alleen energie op de plek waar je dat nodig hebt. Comfortabel en energiezuinig!


Infraroodverwarming is zeer geschikt als bijverwarming in een woon-, slaap- of studeerkamer. Ook kun je infraroodpanelen inzetten op koudere plekken in huis waar extra warmte gewenst is. Infraroodverwarming kan als hoofdverwarming worden gebruikt in een goed geïsoleerde woning. Ze zijn daarnaast gemakkelijk te installeren en eenvoudig uit te breiden. Een Ecaros infraroodpaneel is 120cm bij 60cm. Je kunt kiezen uit twee soorten: wit metaal of spiegel glas.


Ecaros maakt hoogwaardige infraroodverwarming voor iedereen bereikbaar. Een kwalitatief goed product zonder poespas met een zeer scherpe prijsstelling. 

Reserveringen        Kortingspercentage Metaal wit        Glas spiegel
Adviesprijs 0% € 538 € 964
0 - 55% € 511,11
€ 915,80
6 - 20 10% € 484,20
€ 867,60
21 - 4015%€ 457.30€ 819,40
41 - 6020%€ 430,40€ 771,20
> 6025% € 403,50€ 723

Incl. btw, excl. verzending

 

Prijsopbouw

Paneel* Metaal wit
Glas spiegel
Prijs paneel €419 €845
Prijs thermostaat**              €119€119
Totaal €538€964Verzending €15 per bestelling€15 per bestelling

*120x60 cm, 800 watt
**Je hebt niet per se de bijpassende thermostaat nodig, maar dit raden we wel aan. Met de thermostaat/ontvanger kun je de temperatuur in de betreffende kamer instellen en regelen. Daarmee kun je het systeem extra energiezuinig gebruiken. Neem gerust contact op met HeatXL, zij kunnen je van advies voorzien.

HeatXL is sinds 2008 actief en als exclusief distributeur van Ecaros infraroodverwarming een belangrijke speler op de markt. Naast het merk Ecaros verzorgt HeatXL de exclusieve Benelux distributie van diverse andere merken infraroodverwarming. HeatXL heeft een groot aanbod infraroodpanelen en thermostaten uit voorraad beschikbaar. Hiermee kan voor nagenoeg elk budget en warmtevraag een energiezuinige oplossing worden geboden. In combinatie met bijvoorbeeld een slimme thermostaat ontstaat een comfortabel verwarmingsysteem dat aansluit bij de warmtevraag.  

  • Vul je gegevens in en reserveer de infraroodverwarming
  • Je ontvangt een bevestigingsmail
  • In januari, of wanneer de maximale korting is bereikt, wordt de prijs bepaald
  • Je ontvangt dan een e-mail met je kortingscode
  • Je kunt je infraroodpaneel dan zelf bestellen op de website van de leverancier
  • De levertijd is 3 tot 5 werkdagen

Hoe kun je besparen met infraroodverwarming?
Wanneer je je woning alleen verwarmt waar het nodig is, kun je gemakkelijk besparen. Hierbij kun je per ruimte de ideale temperatur creëren met infraroodpanelen. Deze panelen hebben een ruimte ook nog eens sneller warm dan traditionele luchtverwarming. Dubbel besparen dus!

 

Wat is verschil met een elektrische kachel?
Bij een elektrische kachel worden via de lucht objecten verwarmd. Om het effect hiervan te ervaren, moet eerst alle lucht zijn verwarmd. Infraroodpanelen hoeven niet eerst de lucht te verwarmen en zijn daardoor veel efficiënter. Een ander verschil is dat infraroodpanelen geluidloos werken. Dus geen last meer van borrelende en ruisende leidingen of blazende gasheaters.

 

Worden infraroodpanelen warm of heet? 
De panelen kunnen warm/heet aanvoelen, maar kunnen kort worden aangeraakt zonder verbrandingsgevaar.

 

Is infraroodverwarming schadelijk?
Nee. Infraroodpanelen bevatten geen schadelijke UV-stralen zoals de zon, maar bieden zelfs een gezonde vorm van verwarming. Doordat er minder lucht en stofcirculatie is, is het zelfs heel erg geschikt voor mensen met luchtwegaandoeningen. De lucht droogt veel minder uit en mensen in de ruimte zullen minder snel last van droge ogen of huid krijgen.

 

Nog meer vragen?
Je kunt een van de handleidingen (thermostaat, ontvanger, panelen) raadplegen of contact opnemen met HeatXL, op telefoonnummer 0165-714107. Wil je meepraten? Dat kan op onze community!

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
  • Al meer dan 1.500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice