Deze actie is verlopen.

De SpeedComfort is een ventilator die je met magneetjes aan de onderkant van je radiator vastklikt. De SpeedComfort blijft direct goed zitten. De ventilator zorgt ervoor dat de warmte van de radiator direct wordt gecirculeerd door de hele ruimte. Dit betekent dat je sneller kunt genieten van de warmte en minder energie verbruikt om de ruimte op te warmen. Het water in je cv-ketel kan verlaagd worden naar 60 graden in plaats van de gebruikelijke 80 graden. En dan ga je besparen!

Bekijk dit filmpje voor meer informatie.

Reserveringen Kortingspercentage
< 50 5%
51 - 100 10%
101 - 15015%
 > 15020%

Incl. btw, excl. verzending

 

Rekenvoorbeeld: Een SpeedComfort Duo set, geschikt voor een standaard radiator tot 120cm, kost normaal €115,45. SpeedComfort geeft al een algemene korting van 10%. De prijs is dan €104,95. Met de maximale korting van deze actie wordt de prijs €83,95.

 

Voor het verzenden van je bestelling betaal je €5,95.

 

De actie geldt voor de volgende typen:

SpeedComfort Basic Mono set (1) €59,95
SpeedComfort Basic Duo set (2) €104,95
SpeedComfort Basic Trio (3) €149,95
SpeedComfort Basic uitbreidingsset €49,95

 

De algemene korting van 10% van SpeedComfort is al berekend in bovenstaande prijzen. Daarnaast ontvang je met de inkoopactie tot wel 20% extra korting op de totale bestelling. Dus hoe meer je bestelt, hoe groter jouw voordeel.

 

SpeedComfort is een jong bedrijf. Hun radiatorventilator werd eind 2015 verkozen tot “Groenste Idee van Nederland”. In 2016 waren zij finalist van de energiebesparingscompetitie van Stichting DOEN en winnaar van de ‘Frisse Dingen Award’ van Natuur & Milieu. Vorig jaar zijn ze opgenomen in de MKB Innovatie Top 100 van de Kamers van Koophandel. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met besparen op hun energiegebruik. En daarmee ook CO2-uitstoot significant te beperken. MilieuCentraal berekende, dat als een kwart van de Nederlandse huishoudens die 30% besparing realiseert, dat dat elk jaar 1,1 miljard kilo CO2 uitstoot scheelt.

  • Vul je gegevens in en reserveer vrijblijvend
  • Je ontvangt een bevestigingsmail
  • In januari, of wanneer de maximale korting is bereikt, wordt de prijs bepaald
  • Je ontvangt dan een e-mail met je kortingscode en de bestellink
  • Je kunt je SpeedComfort naar keuze dan zelf bestellen op de website van de leverancier.

Wat zijn de winkelprijzen van een SpeedComfort?
SpeedComfort Basic Mono set (1) €59,95
SpeedComfort Basic Duo set (2) €104,95
SpeedComfort Basic Trio (3) €149,95
SpeedComfort Basic uitbreidingsset €49,95

De algemene korting van 10% van SpeedComfort is al berekend in bovenstaande prijzen. Daarnaast ontvang je met de inkoopactie tot wel 20% extra korting op de totale bestelling. Dus hoe meer je bestelt, hoe groter jouw voordeel.

 

Hoeveel SpeedComfort-ventilatoren heb ik nodig?
Dat is natuurlijk afhankelijk van je woning. Een gemiddeld huishouden plaatst in de woonkamer 4 ventilatoren en eventueel nog 2 in hobbykamer of kinderkamer boven. Welke set je nodig hebt, is afhankelijk van de lengte van je radiatoren/convectoren. Voor een lange radiator heb je een SpeedComfort Trio set nodig, evt met een Uitbreidingsset. Voor een kleine radiator volstaat een enkele.

 

Wat bespaar ik nu precies?
De meeste CV’s staan te heet afgesteld en verwarmen het water vaak tot 80 of 85 graden. Dan is weliswaar je woning snel warm, maar behaalt je CV geen hoog rendement. Er is veel winst te behalen door de temperatuur van je CV te verlagen naar 60 graden. De SpeedComforts zorgen voor een snellere en betere verspreiding van de warmte, terwijl je CV efficiënter werkt. Een optimaal afgestelde CV (in combinatie met waterzijdig inregelen van je CV met hulp van een monteur) kan een gasbesparing opleveren tot wel 30%. Meer hierover vind je hier.

 

Kan ik de reservering voor de SpeedComfort later nog annuleren?
Ja dat kan, je zit nergens aan vast. Heb je gereserveerd voor de SpeedComfort, maar zie je er toch vanaf? Dan hoef je niets te doen. Na afloop van kortingsactie ontvang je de kortingscode en bestellink naar de SpeedComfort webwinkel. Je kunt dan alsnog besluiten of je een radiatorventilator wilt aanschaffen.

 

Heb je nog vragen?
Je kunt contact opnemen met SpeedComfort via info@speedcomfort.com of 085 666 6223. Meepraten over de SpeedComfort kan op onze community

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
  • Al meer dan 1.500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice