Deze actie is verlopen.

test

Pluimers verzorgt spouwmuurisolatie door middel van HR IsoWool. Dat is een minerale glaswolsoort met extreem hoog rendement op het gebied van isolatie. De vezels zijn bewerkt met een coating waardoor het product geen vocht kan opnemen. De isolatie zorgt voor een gasbesparing van circa 30%, bevestigd door Milieu Centraal. Met HR IsoWool is nagenoeg iedere ongeïsoleerde spouwmuur te vullen.

De meeste woningen van voor 1978 bevatten een ongeïsoleerde spouwmuur. Gemiddeld duurt het een halve tot één dag om de spouwmuurisolatie te plaatsen. Het huis wordt daarna weer schoon opgeleverd. Bij de prijs is het materiaal en de plaatsing inbegrepen. Bij plaatsing worden er kleine boorgaten op de kruising van de voegen in je woning geboord en wordt de spouwmuur helemaal gevuld. Zo verbruik je geen onnodig gas meer. 

 

Deelnemers Adviesprijs* Kortingspercentage Qurrentprijs
0-50 € 1.159,62 10% € 1.043,66
51-100 € 1.159,62 15% € 985,68
>100 € 1.159,62 20% € 927,70

*Hierbij wordt uitgegaan van een muuroppervlakte van 50m2

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen, vanwege de oliecrisis in 1973, een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Onder het motto “De heren die beter isoleren” isoleren ze huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en nog veel meer. Dit doet Pluimers met speciaal geselecteerde isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloer, spouw, gevel, dak) isoleren.

  • Klik op "reserveer nu" en vul je gegevens in
  • Pluimers neemt binnen 48 uur contact met je op voor een vrijblijvende offerte, hiervoor komt een adviseur van Pluimers kosteloos bij je langs
  • Indien je akkoord gaat zal Pluimers een afspraak maken voor de plaatsing van de isolatie 

Krijg ik hier subsidie voor?
Sommige gemeenten hebben een potje subsidie voor isolatie beschikbaar. Vraag dit bij jouw gemeente na. Ook is er momenteel nog de landelijke BTW korting van 6% in plaats van 21% op arbeidsloon. Deze kan met ingang van 2019 komen te vervallen

Kunnen er eventueel meerwerkkosten bij komen?
Doordat het isoleren van elk verschillend object anders is bekijkt Pluimers het te isoleren oppervlak ook altijd op locatie. Ondanks dat de genoemde prijzen in bijna alle gevallen gehanteerd kunnen worden bestaat er altijd de mogelijkheid dat er sprake kan zijn van meerwerk. Uiteraard zal dit eerst aan je voorgelegd worden en kan je hier vrijblijvend mee akkoord gaan. Meerwerk is voor de uitvoering bekend.

Hoe weet ik of mijn woning geschikt is voor spouwmuurisolatie?
Dit ligt aan het bouwjaar van je woning. Woningen van voor circa 1978 bevatten doorgaans een ongeïsoleerde spouwmuur en zijn dus geschikt voor spouwmuurisolatie. 

Waar kan ik met mijn vraag terecht?
Je kan telefonisch contact opnemen via 0548-516225 of stuur een e-mail naar info@pluimers.nl, meepraten kan op onze community

Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: je hebt een lagere energierekening, de warmte blijft in huis en het is goed voor het milieu. Bovendien is spouwisolatie veel goedkoper dan je misschien denkt!

Spouwmuurisolatie geeft bovendien veel comfort in huis. Je woning houdt de warmte beter vast en de muren geven minder kou af. Het is gelijkmatiger warm in huis. Ook de winst voor het milieu is groot: doordat de verwarming minder vaak aanslaat, daalt je gasverbruik en stoot je minder CO2 uit.

Een spouw is de ruimte tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Die ruimte kun je laten opvullen met isolatiemateriaal. Bijna driekwart van de huizen met spouwmuren in Nederland is al geïsoleerd.

Bron: Milieu Centraal

Terug naar alle acties
Actuele acties
Al 145 reserveringen
nog 26 dagen resterend
tijdelijk €20,- voordeel
Inkoopactie Zonnepanelen
€20,- korting
0 €20,-
Bekijk actie
Al 717 reserveringen
nog 26 dagen resterend
max. 20% korting
Inkoopactie SpeedComfort
20% korting
0% 20%
Bekijk actie
Al 69 reserveringen
nog 26 dagen resterend
max. 25% korting
Inkoopactie infraroodverwarming
25% korting
0% 25%
Bekijk actie
  • Al meer dan 1500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice