Deze actie is verlopen.

spouwmuurisolatie van Pluimers

Pluimers verzorgt spouwmuurisolatie door middel van HR IsoWool. Dat is een minerale glaswolsoort met extreem hoog rendement op het gebied van isolatie. De vezels zijn bewerkt met een coating waardoor het product geen vocht kan opnemen. De isolatie zorgt voor een gasbesparing van ongeveer 30%, bevestigd door Milieu Centraal. Met HR IsoWool is nagenoeg iedere ongeïsoleerde spouwmuur te vullen.

Woningen van voor circa 1978 bevatten meestal een ongeïsoleerde spouwmuur. Gemiddeld duurt het een halve tot één dag om de spouwmuurisolatie te plaatsen. De werkzaamheden zijn dus snel gereed en het huis wordt daarna weer schoon opgeleverd. Bij de prijs is het materiaal en de plaatsing inbegrepen. Bij plaatsing worden er kleine boorgaten op de kruising van de voegen in je woning geboord en wordt de spouwmuur helemaal gevuld. 

Deelnemers Adviesprijs* Kortingspercentage Nettoprijs**
0-50 € 1.175  15%  € 998,75
51-100 € 1.175  17,5%  € 969,38
>100 € 1.175  20%  € 940

Alle prijzen zijn inclusief BTW

 *Prijs op basis van een tussenwoning (muuroppervlakte +/- 50m2), excl. ventilatieroosters naar de kruipruimte en spouwafscheiding naar buren.

 **Minimale starttarief is €775 incl. BTW

Pluimers Isolatie is sinds de acute vraag naar energiebesparende maatregelen, vanwege de oliecrisis in 1973, een grote speler op de markt van isolatie en inmiddels Europees marktleider. Onder het motto “De heren die beter isoleren” isoleren ze huizen, gebouwen, stadions, stallen, opslagtanks, schepen en nog veel meer. Dit doet Pluimers met speciaal geselecteerde isolatiematerialen die voldoen aan de juiste technische eisen. Zo kan Pluimers elke constructie (vloerspouwgeveldak) isoleren. Bekijk het filmpje over de spouwmuurisolatie van Pluimers

  • Vul je gegevens in en reserveer de spouwmuurisolatie
  • Je ontvangt een bevestigingsmail van Qurrent
  • Na de afspraak ontvang je van Pluimers een offerte met de op dat moment geldende korting
  • Mocht de definitieve korting hoger uitvallen, wordt dit natuurlijk nog aangepast en verrekend

Kunnen er eventueel meerwerkkosten bij komen?

Doordat het isoleren van elk verschillend object anders is bekijkt Pluimers het te isoleren oppervlak ook altijd op locatie. Ondanks dat de genoemde prijzen in bijna alle gevallen gehanteerd kunnen worden bestaat er altijd de mogelijkheid dat er sprake kan zijn van meerwerk. Uiteraard zal dit eerst aan je voorgelegd worden en kan je hier vrijblijvend mee akkoord gaan. Meerwerk is voor de uitvoering bekend.

 

Krijg ik subsidie?

Momenteel is er helaas geen landelijkse subsidie op isolatiewerkzaamheden. Wel mag de isolatiebranche nog gebruik maken van het lage BTW-tarief op de werkzaamheden.

Check voor de zekerheid bij je gemeente of er nog een potje subsidie is. Sommige gemeenten hebben subsidie beschikbaar voor inwoners wanneer zij hun huis verduurzamen.

 

Onbeantwoorde vragen?

Je kunt meepraten op onze community of contact opnemen met Pluimers:

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
  • Al meer dan 1.500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice