Deze actie is verlopen.

Slimme thermostaat: ThermoSmart V3

Mooi. Makkelijk. Energie besparen.

 

Je huis wordt duurzaam en efficiënt verwarmd:

 • De ThermoSmart is een zeer gebruikersvriendelijke thermostaat met een gepatenteerde user-interface.

 • Deze slimme thermostaat is eenvoudig te bedienen, thuis en op afstand via je smartphone, computer of tablet.

 • ThermoSmart is de slimste thermostaat. Hij laat je precies zien wat een douche ’s ochtends heeft gekost. Door gebruik te maken van data uit je CV-ketel en je slimme meter krijg je als gebruiker maximaal inzicht in je gasverbruik.

 • Je kunt het design van je ThermoSmart personaliseren met behulp van ThermoArt.

Bekijk het filmpje over de ThermoSmart!

Reserveringen Adviesprijs* Kortingspercentage Qurrentprijs**
0 – 10 € 229 10% € 206,10
11 - 20 € 22920% € 183,20
> 21 € 22930% € 160,30

incl. btw

*Reguliere prijs Thermosmart Advanced
**Netto Qurrentprijs inclusief verzendkosten 


ThermoSmart is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en leveren van intelligente regelsystemen voor de verwarming in huis. ThermoSmart onderscheidt zich van de concurrentie door het 'best in class’ gebruiksgemak, het fraaie ontwerp en biedt uniek inzicht het verbruik door het op te splitsen in verschillende categorieën. Daarnaast is ThermoSmart de enige thermostaat waarvan het design gepersonaliseerd kan worden met behulp van ThermoArt.

 

ThermoSmart is een jong bedrijf. In 2016 is de internationale uitrol ingezet en speelt nu een belangrijke rol in zowel Nederland als daarbuiten. Door de geavanceerde (cloud-) IT architectuur kan er voor klanten waarde gegenereerd worden op basis van gebruiksdata uit het verwarmingssysteem. Als enige thermostaat in de markt, combineert ThermoSmart de data uit de cv-ketel en slimme meter.

 • Klik op reserveren en vul je gegevens in
 • Je ontvangt een bevestigingsmail
 • Als de actieperiode voorbij is of als de maximale korting is bereikt ontvang je een e-mail met een link naar de bestelpagina
 • Na je bestelling heb je de ThermoSmart binnen 3 werkdagen in huis.

 

Is de ThermoSmart geschikt voor mijn CV-ketel?
ThermoSmart is compatibel met 99% van alle ketels. Twee standaarden worden ondersteund:

OpenTherm

ThermoSmart ondersteunt het Open Therm communicatieprotocol. Dit betekent dat de thermostaat de CV-ketel modulerend kan aansturen.

Aan/uit
ThermoSmart ondersteunt het aan/uit communicatieprotocol. Dit betekent dat de thermostaat de CV-ketel opdracht kan geven om volledig aan of volledig uit te gaan. De meeste CV-ketels beschikken standaard over de aan/uit regeling. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd de fabrikant van de CV-ketel raadplegen. Zij weten alles van de modellen en uitvoeringen die door de jaren heen geleverd zijn. Voor stadsverwarming is de ThermoSmart in veel gevallen ook geschikt. Hiervoor wordt vaak een aan/uit thermostaat gebruikt. Deze kun je gewoon vervangen door een ThermoSmart. Let wel op wat de maximale schakelspanning is: de ThermoSmart kan 24V/0,2A schakelen en de ThermoSmart Advanced kan 230V/3A schakelen.

 

Werkt de ThermoSmart ook met Nefit ketels?
Ja, mits aan de volgende voorwaarde wordt voldaan. Voor de meeste Nefit ketels heb je een aparte 'OpenTherm converter' nodig. Deze vertaalt het protocol dat Nefit zelf gebruikt, naar het standaard OpenTherm protocol waarmee ThermoSmart werkt. Dit gebeurt met behoud van de modulerende functie van de ketel, waardoor je dus net zo zuinig zult stoken. 
De volgende Nefit ketels kunnen prima samen met de ThermoSmart als je daarbij de OpenTherm-converter gebruikt: Smartline, Baseline, Topline, Trendline & Proline.

Heeft de ThermoSmart draadloze bediening?
De instellingen van de thermostaat kun je op elk moment zien, aanpassen, pauzeren of opnieuw starten. De ThermoSmart bedien je gemakkelijk thuis op de woonkamerthermostaat en op afstand via de webportal of gratis app. Deze drie verschillende interfaces werken perfect met elkaar samen dankzij het unieke ontwikkelde communicatieprotocol van ThermoSmart. Zo bedien je de thermostaat binnen één huishouden met meerdere gebruikers, via verschillende smartphones en via verschillende online computers. De gratis apps voor de iPhone en iPad zijn in de App Store te downloaden. De gratis app om een Android-device te bedienen download je in Google Play.

 

Heb je nog vragen?
Neem contact op met ThermoSmart of praat mee op onze community
Alle veelgestelde vragen vind je op de pagina van ThermoSmart. Let op, om gebruik te maken van de Qurrent-korting moet je wel reserveren via deze inkoopactie. 

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
 • Al meer dan 1.500 reserveringen
 • Samen meer korting
 • Goede klantenservice