Deze actie is verlopen.

Meer over tado° slimme thermostaat

De slimme thermostaat van tado° vervangt de bestaande thermostaat en verbindt je verwarming met internet en je smartphone. tado° zorgt er voor dat het automatisch warm is zodra je thuiskomt en dat er bespaard wordt zodra de laatste bewoner het huis verlaat - aan de hand van de locatie van de smartphone. Daarbij worden ook de actuele weersomstandigheden en de eigenschappen van het pand gebruikt, die tado° automatisch onthoudt. Het gaat om tado° versie 2!

Deelnemers Adviesprijs (incl. BTW) Kortingspercentage Korting Consumentenprijs
0-100 € 229,00 18% € 41,22 € 187,78
101-200 € 229,00 22% € 50,38 € 178,62
201-499 € 229,00 23% € 52,67 € 176,33
>500 € 229,00 25% € 57,25 € 171,75
  • Je kunt t/m 19 februari een tado° reserveren via de reserveerbutton op de pagina
  • Je krijgt een e-mail ter bevestiging van je reservering
  • In maart maken wij de balans op en wordt de prijs bepaald
  • Begin maart krijgen alle reserveringen een mail van tado° met een vouchercode
  • Je kunt de tado° nu zelf bestellen – de verzendkosten zijn ook gratis
  • De levertijd is 5 dagen

Je kunt de tado° zelf installeren met behulp van de app. Er is een Nederlandse klantenservice van tado° beschikbaar op telefoonnummer 020 808 4430.

Ik wil toch van mijn reservering afzien, kan dat?
Ja, dat kan. Er kan contact op worden genomen met onze klantenservice.

Wat als ik vragen heb over/tijdens de installatie?
De installatie wordt stap-voor-stap begeleidt via de app. Heb je vragen, kun je altijd de tado° (Nederlandstalige) klantenservice bellen, 020 808 4430.

Kan ik de tado° laten installeren?
Nee, de installatie wijst zichzelf. Indien nodig kan de tado helpdesk je door de installatie heen helpen.

Wat is tado°?
De slimme thermostaat van tado° vervangt de bestaande thermostaat en verbindt je verwarming met internet en je smartphone.

Wat is er slim aan tado°?
tado° - de slimme thermostaat zorgt er voor dat het automatisch warm is zodra je thuiskomt en dat er bespaard wordt zodra de laatste bewoner het huis verlaat - aan de hand van de locatie van de smartphone. Daarbij worden ook de actuele weersomstandigheden en de eigenschappen van het pand gebruikt, die tado° automatisch onthoudt.

Kan ik tado° ook bij mij gebruiken?
tado° vervangt de bestaande thermostaat en is compatibel met vrijwel alle verwarmingen, gasboilers, bekabelde wandthermostaten en vloerverwarmingen. tado° is geschikt voor ca. 95% van alle verwarmingen en natuurlijk die van alle bekende producenten. Voorwaarde is een thermostaat in huis met een eigen verwarmingsketel of een woning met verwarmingssysteem per etage: gas, olie of warmtepomp Alleen voor centrale (stads)verwarmingssystemen in appartementengebouwen is tado° nog niet geschikt. Eenvoudig zelf te installeren.

Heeft het zin?
Je verwarming past zich via tado° aan aan jou of aan meerdere bewoners. tado° regelt de verwarming automatisch en bespaart daardoor op je stookkosten. Maar je kunt de temperatuur ook altijd handmatig via de app regelen. Omdat hij automatisch registreert of er iemand thuis is, bespaar je tot 31% op je stookkosten - dat is gemiddeld € 300 per jaar.

Altijd overzicht en regelbaar?
Via de gratis tado° app voor iOS, Android of Windows smartphones kun je altijd zien hoe tado° je verwarming regelt. Als je onderweg bent kun je de instellingen veranderen en zelf de verwarming regelen. Waar je ook bent. Het overzichtelijke rapport van de tado° app laat zien wanneer en waarom er verwarmd is. En je ziet meteen hoeveel je vandaag kwijt was aan stookkosten

Installatie?
tado° is makkelijk te installeren. Je vervangt je oude thermostaat in een handomdraai met de nieuwe tado° Smart Thermostaat. De tado° Bridge koppel je aan je internetrouter. Zodra de tado° hardware geïnstalleerd is, hoef je alleen nog de tado° app op je smartphone te laden. En dan is tado° klaar voor gebruik. Zodra je de tado° ontvangen hebt, word je via de online-handleiding stap voor stap door de installatie geleid. Meld je aan via my.tado.com. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je tado° installeert.

Terug naar alle acties
Er zijn momenteel geen andere acties
  • Al meer dan 1.500 reserveringen
  • Samen meer korting
  • Goede klantenservice