Zonnepanelen inkoopactie (t/m 31 juli 2016)

Deze actie is gesloten

 

 • Alles-in-één pakket (inclusief installatie)
 • 10 jaar opbrengstgarantie
 • Volg realtime de opbrengst van je zonnepanelen

Doe mee met onze zonnepanelen inkoopactie

Zonnepanelen op eigen dak is nog altijd de voordeligste manier van groene stroom opwekken. Door onze samenwerking met Sungevity wordt het aanbod nóg aantrekkelijker.

Door gezamenlijk in te kopen, kun je profiteren van een aantrekkelijke korting op energiebesparende producten. In juni en juli houden we weer een inkoopactie voor een Sungevity zonnesysteem. Voor klanten van Qurrent hebben we nu een korting van €300 per systeem.

Het werkt zo

Als klant van Qurrent kun je hier gratis en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen voor zonnepanelen. De actie geldt t/m 31 juli 2016 dus wees er snel bij!

 • Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan voor een Sungevity zonnesysteem via Qurrent
 • Je ontvangt van Qurrent een bevestigingsmail
 • Sungevity neemt contact met je op voor een offerte op maat
 • De installatie en service wordt uitgevoerd door Sungevity
 • Je ontvangt van Sungevity een factuur
 1. Sungevity ontwerpt
  De ontwerpers van Sungevity maken drie ontwerpen voor jouw dak. Je hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij jouw situatie.
 2. Sungevity installeert
  Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je lokale Sungevity installateur het systeem binnen 6 weken monteert.
 3. Jij geniet
  Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel je produceert én bespaart. Ook Sungevity monitort je productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betaalt Sungevity het verschil terug.

Waarom Sungevity

Vanuit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland helpt Sungevity wereldwijd zo veel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren. Met de geavanceerde software maken zij betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat zij zelfs de stroomproductie 10 jaar garanderen. Sungevity heeft een wereld voor ogen die volledig op duurzame energie draait waarbij maatschappelijke winst voorop staat. Daarom werken zij samen met verschillende partners.

Vraag nu een adviesgesprek aan

Wil je meedoen met deze inkoopactie, vraag dan snel nu jouw adviesgesprek aan. Dit adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. De korting geldt exclusief voor klanten van Qurrent. Je kunt t/m 31 juli 2016 een aanvraag doen.

Geweldig

Je hebt een adviesgesprek aangevraagd. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging hiervan.