Dit is onze energie
Koe in de wei

 

Dit is onze groene energie

Energie tegen inkoopprijs

We maken geen winst op je energieverbruik

Je betaalt nooit teveel

Traditionele energiebedrijven rekenen niet alleen een vaste vergoeding (vastrecht), ze verdienen óók nog eens aan de geleverde stroom en gas.

Ons doel is niet maximale winst. Wij leven alleen van het vastrecht: maandelijks €6,96 per product. Daar staat tegenover dat je onze energie altijd tegen inkoopprijs krijgt. En dat scheelt.

 
 

Vergelijk ons maar

Bij Qurrent leveren we onze groene energie tegen inkoopprijs. Je bent dan al snel voordeliger uit. Vergelijk onze prijzen maar met andere energieleveranciers.

Deze vergelijking is gebaseerd op vergelijkbare groene (variabele) energieproducten, bij een verbruik van 3500 kWh stroom en 1800 m3 gas.

Peildatum 1 september 2016.

 

Prijsstunters lijken goedkoper

Om je te laten overstappen, stunten veel energiebedrijven met kortingen in het eerste jaar. Daarmee komen ze bovenaan de lijstjes van de vergelijkingssites. Maar na het eerste jaar betaal je het volle pond.

Tenzij je bereid bent om elk jaar weer over te stappen, ben je bij een prijsstunter op termijn duurder uit. Ook wij bieden wel eens een welkomstkorting. Alleen hoef je die niet zelf weer terug te betalen met een hoger tarief. En zit je bovendien nergens aan vast.

Energieprijzen groene energie per jaar

€ 1961
€ 1868
€ 1848
€ 1824
€ 1788

100% duurzame energie

Nederlandse windenergie en CO2-gecompenseerd gas

Welkom bij de allergroenste

De Consumentenbond, Greenpeace, Hivos en Natuur & Milieu gaven Qurrent voor duurzaamheid al 2 keer het allerhoogste cijfer: een 10! Zowel in 2014, als in 2015.

Gekeken naar investeringen in opwekking, productie, levering en inkoop van stroom behoort Qurrent tot de absolute top.

Bekijk hier de uitzending van Kassa over het onderzoek.

100% groene stroom uit Nederland

Al onze stroom is voor 100% opgewekt door Nederlandse windmolens. Met een keus voor Nederlandse windenergie wordt ons elektriciteitsnetwerk weer een stuk groener. En als iedereen daar nu voor kiest, dan is straks de stroom uit ieder stopcontact altijd groen.

Bekijk hiernaast waar de windmolens staan die onze stroom opwekken.

 

100% CO2-gecompenseerd gas

In Nederland wordt er nog onvoldoende groen gas (biogas) opgewekt. Daarom gebruiken we CO2-gecompenseerd aardgas volgens de Gold Standard, het strengste keurmerk voor CO2-compensatie. Alle CO2-uitstoot van ons aardgas wordt gecompenseerd met zogeheten CO2-credits die worden toegekend aan duurzame energie- en bosprojecten. Onze klanten kozen in 2014 voor biogasprojecten in Vietnam, 2015 voor bosbescherming in Brazilië en in 2016 voor bosbescherming in Peru en Zimbabwe en kooktoestellen in Ghana.

Postcode

Vul een geldige postcode in.

Stroom

Ik heb zonnepanelen Geen zonnepanelen
Qurrent levert alleen energie aan kleinverbruikers met een maximaal stroomverbruik tot 30.000 kWh per jaar. kWh
Normaal Ik heb een dubbele meter
kWh
Dal
Terug naar enkel tarief

Aantal zonnepanelen

1 36

Ik wek op

kWh

Gas

Qurrent levert alleen energie aan kleinverbruikers met een maximaal gasverbruik tot 10.000 m3 per jaar. m3
Ik kies alleen stroom