Green crowd partner pagina
Green crowd partner pagina

Qurrent energie

Ontvang extra rendement op investeringen via Greencrowd

 • €100 korting op investering via Greencrowd
 • Groenste energieleverancier van Nederland
 • Groene energie tegen inkoopprijs

Welkom bij Greencrowd!


Unieke aanbod
Samen met Qurrent kun je nu extra voordelig investeren in duurzame energieprojecten van Greencrowd. Stap over op groene energie van Qurrent en je ontvangt van Qurrent €100 korting op je investering via Greencrowd. Dit bedrag wordt als eenmalige korting op je jaarnota verrekend. Met de overstap naar Qurrent maak je op je investering in duurzame energie een nog aantrekkelijker rendement.

Energie van Qurrent
Qurrent levert 100% Nederlandse windstroom tegen inkoopprijs. De Consumentenbond en Greenpeace gaven Qurrent voor duurzaamheid een 10! Klanten van Qurrent profiteren tevens van een gratis Qbox energiemonitor (€49 borg) én een welkomstkorting van €55! Met onze overstapservice is je overstap zo geregeld.

Doe je mee? Bereken hieronder je voordeel.

 

Onze voordelen

 • Groenste volgens de consumentenbond
 • Welkomskorting van €55
 • Wij regelen je overstap


"Ik ben overgestapt voor echt groene energie" (Martijn uit Wageningen)
"Een 10 voor groene energie! Hierom ben ik overgestapt." (Jessica uit Waddinxveen)

Overstapservice

Overstappen op groene energie moeilijk? Welnee. Wij regelen alles voor je. Er verandert niets bij je thuis en je zit nooit zonder stroom.

 1. Aanmelding

  We checken je gegevens en de einddatum van je huidige contract.
 2. Je ontvangt je contract van Greenchoice

  Je krijgt je contract met je termijnbedrag. Daarna zeggen we je huidige contract voor je op.
 3. We noteren je meterstanden

  Geen slimme meter? Dan vragen we je per e-mail om je meterstanden.
 4. Levering 100% groene stroom

  De overstap gaat automatisch, dus je zit nooit zonder stroom.

Vergelijk ons maar

Bij Qurrent leveren we onze groene energie tegen inkoopprijs. Je bent dan al snel voordeliger uit. Vergelijk onze prijzen maar met andere energieleveranciers.

Deze vergelijking is gebaseerd op vergelijkbare groene energieproducten met 1 jaar vaste tarieven, bij een verbruik van 3500 kWh stroom en 1800 m3 gas. Een eventuele actiekorting is in dit bedrag opgenomen.

 

Je betaalt nooit teveel

Traditionele energiebedrijven rekenen voor hun diensten een vaste vergoeding (vastrecht). Maar ze verdienen óók nog eens aan je energieverbruik.

Ons doel is niet maximale winst. Wij leven alleen van het vastrecht: maandelijks €6,05 per product. Daar staat tegenover dat je onze energie altijd tegen inkoopprijs krijgt. En dat scheelt.

 

Prijsstunters lijken goedkoper

Om je te laten overstappen, stunten veel energiebedrijven met kortingen in het eerste jaar. Daarmee komen ze bovenaan de lijstjes van de vergelijkingssites. Maar na het eerste jaar betaal je het volle pond.

Tenzij je bereid bent om elk jaar weer over te stappen, ben je bij een prijsstunter op termijn duurder uit. Ook wij bieden wel eens een welkomstkorting. Alleen hoef je die niet zelf weer terug te betalen met een hoger tarief. En zit je bovendien nergens aan vast.

 

Energieprijzen groene energie per jaar

€ 1961
€ 1868
€ 1848
€ 1824
€ 1788