Wind uit Nederland
Wind uit Nederland

Samen is alles
toch veel beter!

Qurrent is vanaf 1 januari samen met Greenchoice. Dat is goed nieuws voor duurzaamheid in Nederland. Samen maken we groen echt groot.

Qurrent en Greenchoice gaan samen verder


In Nederland verbruiken we nog steeds te veel fossiele energie. En de energiemarkt verandert maar langzaam. Er is behoefte aan een grote, donkergroene leverancier die nog meer werk gaat maken van de energietransitie. Dat kan alleen als groene spelers de krachten bundelen. Daarom gaat Qurrent samen met Greenchoice.


qurrent en greenchoice gaan samen verder

Waarom Greenchoice?


Qurrent en Greenchoice delen een vergelijkbare missie: een schonere wereld door duurzame energie. Daarin staan we samen sterker dan alleen. Met elkaar kunnen we de energiemarkt in beweging krijgen en de energietransitie versnellen.

Icon

Samen een grote groene beweging

Groen moet de norm zijn, niet de uitzondering. Met maar liefst 550.000 klanten met een groen hart vormen we samen één grote groene beweging. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter onze impact.

Icon

Samen koploper in duurzaamheid

Net als Qurrent is ook Greenchoice knalgroen. Samen vormen we de grootste groene koploper van Nederland. Dus maak je geen zorgen, jouw energie blijft net zo groen als het was.

Icon

Samen scherper inkopen

Met een grote klantenbase kunnen we energieproducten waarmee je jouw huishouden verduurzaamt nog scherper inkopen. Hoe meer mensen kunnen meedoen, hoe mooier de deal! Daar ga jij van profiteren.

Icon

Samen meer lokale projecten

Samen kunnen we meer investeren in lokale energieprojecten. Zo ontstaat er nog meer draagvlak voor duurzame energie. Opgeteld ondersteunen we meer dan 100 lokale energieprojecten en energiecoöperaties.

Icon

Samen een betere klantenservice

Onze service gaat er in de toekomst niet bepaald op achteruit. De klantenservice van Greenchoice valt al jaren in de prijzen. Samen kunnen we je dus nog beter van dienst zijn.

Icon

Samen een vuist maken in Den Haag

Het klimaatakkoord, energiebelasting, salderingsregeling… Wil je het systeem veranderen dan moet je in Den Haag zijn. Met 550.000 duurzame klanten die achter je staan, zitten we nog sterker aan de onderhandelingstafel.


Bereken maandbedrag