Besparen met de Qbox

Klanten van Qurrent vertellen het zelf

Frans over de Qbox 


De Qbox werd in juli 2014 als beste getest door Kassa. De door ons zelf ontwikkelde energiemonitor kreeg een dikke 9 voor prijs/kwaliteit verhouding. Maar wat kun je er eigenlijk mee? We vroegen het een ervaringsdeskundige: Frans Rooijers uit Dwingeloo.

 
Frans is eigenlijk per toeval op de Qbox energiemonitor gestuit en is zeer tevreden. “De Qbox heeft me zeker wat opgeleverd. Ik kan nu precies zien wat er gebeurt in mijn huis." Frans heeft sinds anderhalf jaar zonnepanelen, nu 10 in totaal. Op het gebied van stroom is hij zelfs energieneutraal op het moment, een mooie prestatie!
"In vier jaar tijd heb ik mijn gehele boerderij verbouwd. Met alle duurzame maatregelen die daarbij horen, zoals dubbele ramen. Duurzaamheid vind ik heel belangrijk, daarom ben ik blij met Qurrent als écht groene energieleverancier", aldus Frans.

 
Wat ik vooral mooi vind aan de Qbox, is de app die erbij hoort. Hierop kun je live zien hoeveel je teruglevert aan het elektriciteitsnet. Ik weet precies wat ik per saldo heb verbruikt en opgewekt, en wanneer de pieken in mijn opwek en verbruik zijn geweest. Het blijft een beetje verslavend, ik kijk zo’n 3x in de week op de app of Mijn Energie. Ook ben ik bewuster gaan kopen. Ik koop nu vooral energiezuinige apparaten. Ik wil natuurlijk niet dat mijn verbruik ineens heel hoog wordt.  

Qurrent klanten kunnen de Qbox nu gratis bestellen tegen een borg van €49. Heb je geen internetaansluiting in de meterkast, dan kun je een Qbox met internet-uitbreidingsset voor €89 borg aanschaffen.

BESTEL JOUW QBOX