Ga ook voor
100% groen


Bereken hier je termijnbedrag voor 1 jaar 100% groene energie van Greenchoice. Wij regelen je overstap. Je zit nooit zonder stroom!


Bereken je termijnbedrag

Het termijnbedrag is gebaseerd op het geschat energieverbruik van 2500 kWh en 1050 m³ per jaar. Dit kan afwijken van het daadwerkelijke verbruik, waardoor de jaarnota lager of hoger kan uitvallen. Je kunt je termijnbedrag later eventueel zelf aanpassen in Mijn Energie.

1 Adres

Waar wil je energie ontvangen?

Vul eerst de vorige stap(pen) in.
Wat is je situatie?

2 Overige gegevens

Wat is je naam en geboortedatum?

Vul eerst de vorige stap(pen) in.
AanhefGreenchoice gaat namens jou een Aansluit- en transportovereenkomst (ATO) aan met de regionale netbeheerder, waarop de algemene voorwaarden van de netbeheerder van toepassing zijn. Je betaalt gereguleerde tarieven aan jouw netbeheerder. De netbeheertarieven worden, net als nu, verwerkt in jouw maandelijkse termijnbedrag.


  • Dit is een beveiligde pagina.

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Na aanmelding heb je een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen waarbinnen je de overeenkomst schriftelijk kunt ontbinden. Hiervoor kun je ook het opzegformulier op Greenchoice.nl gebruiken.

Als je meer wilt weten over de service die je van Greenchoice kan verwachten, de gedragscodes die zij hanteren en hoe zij met jouw privacy omgaan, kijk dan op Privacy, Gedragscodes en Kwaliteitscriteria.

Je hebt het recht om deze overeenkomst te mogen herroepen binnen 14 dagen vanaf het moment waarop deze overeenkomst is gesloten. Om dit in orde te maken, verwijzen we naar het modelformulier ontbinding/herroeping. Je mag je herroeping ook op een andere duidelijke manier aan Greenchoice kenbaar maken.

Qurrent treedt op als wederverkoper van energieleverancier Greenchoice.
Je sluit het energiecontract af met Greenchoice, van wie je de energie krijgt geleverd en de energienota’s ontvangt.

Qurrent

Qurrent Nederland B.V.
Willem Fenengastraat 17
1096 BL Amsterdam
KvK 24433409

Greenchoice

Groene Energie
Administratie B.V.
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam
KvK 24302685